Publiciteit 2018 en 2019

De 25.000-ste fles, gepresenteerd in het Airborne Museum:

In april 2019 werd de 25.000-ste fles uitgeleverd aan Slijterij Jeltje van den Berg in Herwijnen t.b.v. een project van EVGL. Op 27 juni 2019 werd de mijlpaal gevierd met de symbolische overhandiging aan directeur Sarah Heijse in het Airborne Museum in het Gelderse Oosterbeek.

Diverse kranten deden hier aankondiging van : De Gelderlander, Rijn & Veluwe, Hoog en Laag en de Nieuwe Ooststellingwerver en Omroep Gelderland op hun speciale webpagina 75 jaar bevrijding. 

De gebeurtenis zelf werd gepubliceerd in enkele lokale kranten Hoog en Laag, de Nieuwe Ooststellingwerver, maar ook door het Biermagazine. Een landelijk dagblad meende dat de presentatie in Friesland was en sloot daarbij helaas het artikel af met de URL-link van de (overigens illegale) concurrent.

Het Airborne Museum maakte, last but not least, een mooie nieuwspagina op hun website.

De 2e gift aan Liberation Route Europe:

In 2018 werd voor de tweede maal een bijdrage van Airborne Beer door de Stichting Liberation Route Europe (SLRE) verzilverd.
Ditmaal werden van de donatie soft-shell jassen met Liberation Route Europe opdruk gemaakt voor de vrijwilligers van de Stichting.
Door de SLRE werd een persbericht geschreven, dat geplaatst werd door Omroep Ede, Edese Post en de Friese weekbladen Stellingwerf/Ooststellingwerver.

Aandacht in de Duitse NRZ:

Die Niederrhein Zeitung besteedde paginagrote aandacht aan de gebeurtenissen tijdens de herdenkingen van 2018. In de rubriek “Kleintjes” (links onder) werd aandacht besteed aan de verkoop van Airborne Beer met de titel: “Airborn Beer für den guten Zweck trinken”

Personeelsmagazine CNAP!:

Het personeel van het Friese Caparis kreeg op de valreep van het jaar 2019 via de rubriek “na vijven” Airborne Beer is een biertje met een verhaal onder ogen. Het mooi geïllustreerde artikel is in opdracht van dit Sociaal Werkbedrijf geheel verzorgd door GH+O Communicatie.