Publiciteit 2015

Kattentongenproject:

De gift van Airborne Beer in 2014 heeft de Stichting Liberation Route Europe (SLRE) in mei 2015 besteed aan het project Kattentongen, waarbij de Canadese oud-strijders werden onthaald met chocolade. Door de pers is hiervan uitvoerig verslag gedaan, zoals door het nieuwsblad De Stentor met het volgende artikel. Dit betekent dat voor het eerst een activiteit van Airborne Beer in deze Apeldoornse krant werd opgenomen. Ook vermelding in het Nederlands Dagblad was een primeur voor het bierproject.
Andere media deden ook verslag van dit project, weliswaar in verkorte vorm, zoals op de bekende nieuwswebsite nu.nl . Ook vermeldenswaardig was de opname van deze gebeurtenis door TV Gelderland in een grote reportage over de huldiging van de Canadese veteranen. Lokaal maakte Hoog & Laag eveneens gewag van de opmerkelijke traktatie.

Airborne Beer voor gewaardeerde vrijwilligers:

Dagblad De Gelderlander deed verslag van een geheel andere tractatie. Een groep vrijwilligers, die het clubgebouw van de Scouting hadden opgeknapt konden hun dorst lessen met een fles Airborne Beer. Een goed initiatief dat navolging verdient.

Uitreiking van de 20.000ste fles

Op 2 september werd de 20.000ste fles gepresenteerd en feestelijk overhandigd op De Westerbouwing te Oosterbeek. Omroep Gelderland deed vooraf de volgende aankondiging . Maar o.a. ook lokaal en via het digitaal biernieuws zijn voorafgaand berichten opgenomen.

Website Trace of war maakt melding van de mijlpaal nadat de presentatie plaatsvond op de Westerbouwing. Ook Hoog en Laag plaatste weer een artikel. TekstPast twitterde een prachtige foto. In de filmgalerij is een korte reportage van RTV Arnhem te bekijken over deze gebeurtenis.

Bier- en Verzamelaarsvereniging BAV

In het BAV-journaal van december, de periodieke uitgave van deze verzamelaarsvereniging van bierattributen, is aandacht besteed aan het 20 jarig bestaan van de Friese Bierbrouwerij Us Heit. In het artikel is ook de mijlpaal van de 20.000ste fles van het Airborne Beer aan bod gekomen. Klik op het artikel om het te lezen.