Publiciteit 2011

De Gelderlander

De Gelderlander heeft een artikel geplaatst over de officiële opening van de luisterplek door Hans Wiegel bij het Airborne Museum. Deze luisterkei is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Airborne Beer-project. Op 23 juli was het volgende artikel gepubliceerd.  Het artikel was overigens ook op de digitale editie van De Gelderlander te lezen.

Op 2 september heeft dezelfde krant ook nog een artikel over de werkelijke onthulling geschreven.

Bolswards Nieuwsblad

Het Bolswards Nieuwsblad heeft op 16 augustus een nieuwsbericht geplaatst met de volgende titel: “Bolswarder bier zorgt voor luisterplek in Airborne Museum.”
Het artikel is hier op de digitale editie van het Bolswards Nieuwsblad te lezen.

Ook het Bolswarder Nieuwsblad heeft op 2 september aandacht besteed aan de werkelijke onthulling van de luisterkei. Het gaat tenslotte om een in Bolsward gebrouwen bier.

Airborne Feelings

Op de website van Airborne Feelings was o.a. met een beeldverslag uitgebreid aandacht besteed aan het project. Airborne Feelings wil via hun website allerlei informatie verstrekken in de Valleiregio en de Veluwezoom op het terrein van ‘Battlefield-toerisme’. Op deze wijze willen ze het historisch besef bij bewoners en het toerisme in de regio bevorderen, ook door het stimuleren van evenementen die zijn gerelateerd aan de Slag om Arnhem.

HoogenLaag.nl

Op 27 augustus publiceerde een plaatselijke krant in de gemeente Renkum een artikel over de aanstaande onthulling van de luisterkei, gevolgd op 2 september met een nieuwbericht over de werkelijke onthulling geschreven.

Historiek.net

Op 2 september plaatste Historiek.net een stukje op hun website over de onthulling van de luisterkei door de heer Hans Wiegel.

EdeStad.nl

Op 2 september heeft de krant EdeStad.nl een pagina gewijd aan de onthulling van de luisterkei door Hans Wiegel.

Koopplein.nl

Een andere website, Koopplein.nl, besteedde aandacht aan de onthulling van de luisterkei door Hans Wiegel.

RTV Arnhem

RTV Arnhem heeft opnames gemaakt van de onthulling van de luisterkei door Hans Wiegel en de hoofdpersonen geïnterviewd.
Het filmpje is hier te zien op de site van YouTube.