Publiciteit 2009

VMT online

Op 30 juli verscheen een artikel op VMT online, Bron van vakinformatie voor de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelenindustrie.

Initiatief van Hectas

In juni besteedde Hectas, een groot landelijk schoonmaakbedrijf, aandacht aan Airborne Beer in Initiatief, een periodiek dat eenmaal per kwartaal verschijnt.
Op pagina 10 van onderstaande pdf-file treft u een beschrijving aan van het project.
Klik op Initiatief om dit te lezen.

HoogenLaag.nl

Op 17 augustus publiceerde een plaatselijke krant van de gemeente Renkum een artikel over het jubileum van Airborne Beer.

Dé Weekkrant.nl (Veluwepost)

In de Veluwepost van dé Weekkrant was eveneens op 17 augustus aandacht besteed aan het jubileum van Airborne Beer.

EdeStad.nl

Hetzelfde gold ook voor EdeStad.nl op 17 augustus.

Bolswards Nieuwsblad

Op 19 augustus heeft er een artikel in het Bolswards Nieuwsblad gestaan over Fries bier bij de herdenking van de Slag om Arnhem.
Klik op artikel Bolswards Nieuwsblad om dit te lezen.

De Gelderlander

In de Gelderlander heeft een stukje gestaan wat met name was gewijd aan de Petit Fours. Op 28 augustus was het volgende artikel gepubliceerd.

Dé Weekkrant Fryslân

Ook de Friese editie van dé Weekkrant heeft een artikel gewijd aan het “Bier om ‘Arnhem’ te herdenken”. Op 8 september heeft het volgende artikel in dé Weekkrant Fryslân gestaan.

Reformatorisch Dadblad

Het Reformatorisch Dagblad heeft op de pagina Economie op 15 september een artikel over “Fries bier voor Gelderse herdenking” gepubliceerd.

HoogenLaag.nl

In HoogenLaag.nl verscheen op 17 september voor de tweede maal in 2009 een artikel over Airborne Beer. Ditmaal over de gift van het Airborne Beer voor educatieve doeleinden in het Airborne Museum.

Dé Weekkrant.nl (Veluwepost)

In de Veluwepost van dé Weekkrant werd op 18 september nogmaals aandacht besteed aan het jubileum van Airborne Beer.